La maternitat torna a les dones éssers polifacètics!

dimecres, 5 desembre de 2012

Estofat de soja

Com que estic a dieta i m'he inventat aquesta recepta, la poso aquí per si a algú li pot interessar, a més, també n'hi dono al petitó de la casa i li encanta!  :

ESTOFAT DE SOJA

Ingredients :
- Soja ecològica 125 g
- 2 o 3 pastanagues
- 2 patates
- 2 porros
- 1 ceba gran
- un grapat de llenties (opcional)
- sal


Hem de deixar la soja en remull unes 3 horetes.
 

Pelem i tallem els ingredients a la mida que preferim (jo ho tallo petitó) i els posem tots junts a l'olla.

Afegim aigua, força aigua (cobreixi i passi força les verduretes) perquè la soja n'absorveix molt i us podeu trobar una pasta enganxada si no esteu alerta.

Ho portem al punt d'ebullició i ho deixem fer xup-xup uns 40 minuts.

Podeu afegir-hi alguna espècia que us agradi.



I ja està! Llestos! Està molt bo i sense cap tipus de greixos! Si ho voleu acompanyar d'arròs o posar-n'hi un grapat, creareu proteïnes, d'aquestes que subsituteixen les d'orígen animal.