La maternitat torna a les dones éssers polifacètics!

dijous, 2 de maig del 2013

Curry de verdures i tofu

Una recepta ràpida i fàcil, sana i amb ingredients només d'orígen vegetal! I plena de nutrients essencials (entre ells, el calci! ). Però comencem :





INGREDIENTS:

- 1 ceba gran o 2 de mitjanetes.
- 1 all.
- 2 pastanagues grosses.
- 2 patates.
- Un grapat de mongeta perona (o rodona, o un carbassó, el que preferiu!)
- 250 g. de tofu.
- 1 llauna de suc de coco.
- 2 cullerades soperes de curry.
- Oli d'oliva.
- Sal.
- Pebre vermell picant (si li voleu donar el toc).

PREPARACIÓ :

- Tallem la ceba fineta i la fregim en una paella amb oli. Quan estigui daurada hi afegim el curry.

- Tallem les verdures (all inclòs) a daus d'un o dos centímetres de gruix (com preferiu). Les afegim a la paells i remenem. Deiem que es coguin una estoneta, vigilant que no es cremin.

- Afegim també el tofu i remenem bé i, en acabat, el suc de coco i mig got d'aigua. Remenem i ho portem a ebullició. Ho deixem fer xup-xup a fot mitjà-lent durant un quart d'hora i llestos!




-Per acompanyar, bullim arròs basmati o el que preferiu! I a menjar! O com diu el cigronet quan vol menjar : Ngcom, ngcom! 

P.S.- El bebè n'ha menjat i li ha agradat. Es la primera vegada que tastava el curry i em sembla que estem criant tot un sibarita! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada